Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση-Κάλεσμα της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης της ΠΕΥΦΑ στις 20.02.2024

Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΠΕΥΦΑ στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποι των παρατάξεων, αποφασίστηκε η σύγκλιση της εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του κλάδου μας, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο President (Λεωφ. Κηφισίας 43) στις 09:30 π.μ.

Ο λόγος για τον οποίο -οι παρατάξεις του Γενικού μας Συμβουλίου αποφάσισαν ομόφωνα- η Συνέλευσή μας θα είναι Εκλογοαπολογιστική και οι εκλογές του σωματείου μας θα πραγματοποιηθούν λίγο νωρίτερα, είναι οι επιθέσεις που τον τελευταίο καιρό δέχεται ο κλάδος μας από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟ.

Κρίνεται, λοιπόν, απαραίτητο να έχουμε νέο Γενικό Συμβούλιο, το οποίο θα προκύψει μετά τη δική σας εντολή, για να διαχειριστεί  απρόσκοπτα και με ενότητα τα σοβαρά ζητήματα του κλάδου.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός 2023
  2. Ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο
  3. Εκλογή, παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου, ΚΕΦΕ και ΤΕΦΕ
  4. Ημερομηνία εκλογών

 Συνάδελφοι,

       Με ενέργειες της Εκτελεστικής Γραμματείας, θα εξασφαλιστεί άδεια από τις υπηρεσίες μας, προκειμένου οι συνάδελφοί μας να διευκολυνθούν και να παραστούν.

     Όπως κάθε φορά, δικαιούμαστε διευκόλυνση και άδεια μίας (1) ημέρας για μέχρι 250 χιλιόμετρα απόσταση και δύο (2) ημερών για μεγαλύτερη χιλιομετρική απόσταση και νησιά.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Της ΠΕΥΦΑ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *