Δελτία Τύπου

24ωρη απεργία στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου. 4ωρη στάση εργασίας σε όλους τους υπόλοιπους Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία της χώρας (08.00πμ-12.00μμ)

13.02.2023

Υπ’οψιν: Συντάκτη/Συντάκτρια ΥΠΠΟΑ                                                                                                                                                                                                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: 24ωρη απεργία στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου. 4ωρη στάση εργασίας σε όλους τους υπόλοιπους Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία της χώρας (08.00πμ-12.00μμ)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 24ωρη απεργία στα πέντε μεγάλα Μουσεία της Χώρας που μετατρέπονται σε ΝΠΔΔ, καθώς και η 4ωρη στάση εργασίας για τους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία.

Θλιβερή εξαίρεση ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης που παρέμεινε  ανοιχτός για ακόμη μία φορά, σε αντίθεση με τους πέριξ χώρους που έμειναν κλειστοί μέχρις τις 12.00(Ολυμπιείο, Αρχαία Αγορά, Κεραμεικός).

Για την ΠΕΥΦΑ ο αγώνας αυτός δεν τελειώνει σήμερα με την ψήφιση του νομοσχεδίου, θα συνεχιστεί με περισσότερη ένταση προς όφελος του Δημοσίου συμφέροντος και των εργαζομένων.

Η εκτελεστική γραμματεία

της ΠΕΥΦΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *