Ανακοινώσεις

Συγκρότηση προεδρείου

13 Μαΐου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Συγκρότηση Προεδρείου

Συνάδελφοι,

Την Παρασκευή 10/05/2024 συνήλθε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν Γενικό Συμβούλιο της ΠΕΥΦΑ, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 22,23,24 Απριλίου και μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Η πλειοψηφούσα παράταξη της ΠΑΚ έκανε πρόταση στις παρατάξεις ΔΑΚΕ και ΑΡΜΕ, να συμμετάσχουν στην Εκτελεστική Γραμματεία του σωματείου, προτείνοντάς τους τις θέσεις του Β’ Αντιπροέδρου και του Οργανωτικού Γραμματέα αντίστοιχα, με σκοπό την αναλογική εκπροσώπηση στα όργανα και κυρίως την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων του κλάδου με ενότητα και ομοφωνία.

Μετά τη μη αποδοχή της πρότασης εκ μέρους των παρατάξεων, η Εκτελεστική Γραμματεία του Γενικού Συμβουλίου συγκροτήθηκε ως εξής:

  1. Πρόεδρος – Κονδύλη Γεωργία
  2. Α’ Αντιπρόεδρος – Βεργίδης Δημήτριος
  3. Β’ Αντιπρόεδρος – Καρδαρά Μαρία
  4. Γενικός Γραμματέας – Κατσούγκρη Αμαλία
  5. Ταμίας – Τσιφλικιώτης Δημήτριος
  6. Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας – Κούβελας Βασίλειος
  7. Οργανωτικός Γραμματέας – Ολιβώτος Γεράσιμος

Συνάδελφοι,

Το νέο συμβούλιο της ΠΕΥΦΑ έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, τα οποία εκκρεμούν, με κυριότερο και σοβαρότερο, όμως, τη μεγάλη έλλειψη μόνιμου φυλακτικού προσωπικού. Αυτό καθιστά την άμεση έκδοση της προκήρυξης των 450 αρχαιοφυλάκων προτεραιότητά μας.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να προχωρήσει άμεσα η προκήρυξη, η οποία επισημαίνουμε ότι έχει εγκριθεί από τον Σεπτέμβριο του 2022 και ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί.

Η εκτελεστική γραμματεία

της ΠΕΥΦΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *