Ανακοινώσεις

Διαχειριστικό επίδομα

19/05/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Διαχειριστικό επίδομα

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής μας σχετικά με το διαχειριστικό επίδομα, σας ενημερώνουμε ότι η ΠΕΥΦΑ είχε προτείνει να λαμβάνουν το συγκεκριμένο επίδομα και οι ταμίες, πράγμα που σε αυτήν τη φάση δεν έγινε αποδεκτό. Η ΠΕΥΦΑ δεν απεμπολεί το δικαίωμα διεκδίκησης και επέκτασης του συγκεκριμένου επιδόματος και πιστεύουμε ότι θα το πετύχουμε και αυτό.

Επίσης, ενημερωτικά σας λέμε ότι τα ποσοστά των αρχαιοφυλάκων καταργήθηκαν με το πρώτο μνημόνιο το 2011, όταν το ΤΑΠΑ και η τότε πολιτική ηγεσία θεώρησε ότι πρόκειται για επίδομα και λόγω των μνημονιακών νόμων, δε μπορεί να συνεχιστεί η καταβολή του. Προσφύγαμε το 2013 στο Διοικητικό Εφετείο και στο Πρωτοδικείο διεκδικώντας τα συγκεκριμένα χρήματα. Τώρα, η υπόθεση βρίσκεται στο Εφετείο και αναμένουμε και από εκεί την απόφασή τους. Μάλιστα, τότε είχαμε πάρει απόφαση να μην προσφέρουμε υπηρεσίες στην πώληση βιβλίων, καρτών κλπ, καθώς και στη διαχείριση πωλητέων (ΠΑΚ-ΔΑΚΕ), αντίθετα με άλλες παρατάξεις που ήθελαν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες διαχείρισης και πωλητέων στο ΤΑΠΑ, παρόλο που είχαν κοπεί ήδη τα ποσοστά.

Η ΠΕΥΦΑ συνεχίζει να διαπραγματεύεται, να επιδιώκει και να αγωνίζεται για όλα τα θέματα που αφορούν τους αρχαιοφύλακες και αυτό θα συνεχίσει να κάνει.

Η εκτελεστική γραμματεία

της ΠΕΥΦΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *