Ανακοινώσεις

Θερινά ωράρια 2021

8/04/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Θερινά ωράρια 2021

Συνάδελφοι, είναι γνωστές οι μακροχρόνιες προσπάθειες της ΠΕΥΦΑ σχετικά με την εξομάλυνση των ωραρίων σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους. Επιτέλους το αυτονόητο και το σωστό πλέον εφαρμόζεται και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι΄ αυτό.

Είχαμε φτάσει στο φαινόμενο κάθε προϊστάμενος  να λειτουργεί με δικά του ωράρια ¨υποκύπτοντας¨ σε  μικροτοπικά συμφέροντα και όχι μόνο. Είναι γνωστό ότι στις υπηρεσίες που λειτουργούν σε μονή βάρδια, άλλες άνοιγαν στις 7.00πμ, άλλες στις 8.00 πμ και άλλες στις 8.30, 9.00, 9.30 η 10.00πμ. Επίσης είχαμε ωράρια λειτουργίας 7.30 ωρών και 8 ωρών. Θα θυμάστε βέβαια επ’ αυτού τον αλήστου μνήμης Υφυπουργό Κο Στρατή ο οποίος προσπάθησε να τα επιβάλλει παρανόμως.

 Διαχρονικά η ΠΕΥΦΑ προτείνει ενιαία ωράρια. Στους μεγάλους Χώρους και Μουσεία  8.00- 20.00 και στους μικρότερους 8.30- 15.30. Είμαστε ικανοποιημένοι λοιπόν που αυτή μας η πρόταση επιτέλους βρήκε ανταπόκριση στη σημερινή πολιτική ηγεσία. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα αλλάξει ποτέ πια.

Υπάρχουν και άλλα θέματα που συζητάει η ΠΕΥΦΑ αυτή τη στιγμή και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

ΥΓ: Συνάδελφοι, μετά από συνεχή τηλεφωνήματα μελών τα οποία αφορούσαν συνταξιοδοτικά ζητήματα και επειδή εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι να τα απαντήσουμε , ερευνήσαμε και βρήκαμε δικηγορικό γραφείο με το οποίο μπορούν οι συνάδελφοι αν επιθυμούν να  επικοινωνούν σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, προκειμένου να λύνουν τις όποιες απορίες έχουν.

Συγκεκριμένα:

α) Αποστολή συνταξιοδοτικών ερωτημάτων στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ermolaosmaidonis@gmail.com. Εντός 2-3 εργασίμων ημερών από τη λήψη του ερωτήματος θα προβαίνει το δικηγορικό γραφείο σε επικοινωνία με τον/την συνάδελφο. 

β) Τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο κατά τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας, πλην Παρασκευής, κατά τις ώρες 15:00 μ.μ. έως 18:00 μ.μ. στο τηλέφωνο 211 1135916.

Επίσης ζητήσαμε οι αμοιβές να είναι όσο το δυνατόν μικρότερες σε σχέση με τα άλλα δικηγορικά γραφεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *