Ανακοινώσεις

Πανσέληνος Αύγουστος 2013

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΕΥΦΑ, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους Αρχαιοφύλακες για την συμμετοχή τους και μάλιστα αφιλοκερδώς στην επιτυχημένη χτεσινή βραδιά της Πανσελήνου.
Πάνω από πεντακόσιοι (500) Αρχαιοφύλακες εργάσθηκαν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε δύσκολες συνθήκες (λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας) , προσπαθώντας να προστατέψουν τόσο τα αρχαία από τυχόν φθορές, καθώς και να διευκολύνουν τους πολίτες. Οι μέχρι τώρα αναφορές που έχουμε, επιβεβαιώνουν ότι η χθεσινή βραδιά κύλησε ομαλά. Εντύπωση μας έκανε ο σεβασμός των χθεσινών επισκεπτών στα Μνημεία και η καλή συνεργασία με τους εργαζόμενους Αρχαιοφύλακες.
Εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες σε όλη την Ελλάδα, επισκέφτηκαν τους Αρχ/κους Χώρους & Μουσεία σε μια πράγματι μαγική βραδιά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πολιτεία, αλλά κύρια οι Έλληνες πολίτες, κατάλαβαν ότι οι Αρχαιοφύλακες μπορούν να διεκδικούν δυναμικά προστατεύοντας τα λίγα δικαιώματα που τους έχουν απομείνει όπως σε όλους τους Δημόσιους Υπαλλήλους, αλλά μπορούν και να προσφέρουν στην Κοινωνία, βραδιές σαν την χθεσινή.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πανσέληνος Αύγουστος 2013