Ανακοινώσεις

Αλλαγή τόπου διεξαγωγής της ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης

Αθήνα, 21 Μαρτίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ο χώρος διεξαγωγής της  Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του κλάδου μας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 άλλαξε και είναι το ξενοδοχείο «NOVOTEL» Μιχαήλ Βόδα 4, Αθήνα, στις 09:30 π.μ.

Θέματα  Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός 2022
  2. Ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο

 Συνάδελφοι,

     Η συμμετοχή στη Γενική μας Συνέλευση είναι απαραίτητη, προκειμένου να ενημερωθούμε όλοι για τα ζητήματα που απασχολούν τόσο γενικότερα τους εργαζόμενους, όσο και πιο ειδικά τους αρχαιοφύλακες.

     Με ενέργειες της Εκτελεστικής Γραμματείας, έχει εξασφαλιστεί άδεια από τις υπηρεσίες μας, προκειμένου οι συνάδελφοί μας να διευκολυνθούν και να παραστούν. Οι συνάδελφοι αρχιφύλακες την συγκεκριμένη μέρα, παρακαλούνται να λειτουργήσουν με τον ελάχιστο αριθμό συναδέλφων, για να διευκολυνθεί η παρουσία όλων των άλλων σ’ αυτήν.

     Όπως κάθε φορά, δικαιούμαστε διευκόλυνση και άδεια μίας (1) ημέρας για μέχρι 250 χιλιόμετρα απόσταση και δύο (2) ημερών για μεγαλύτερη χιλιομετρική απόσταση και νησιά.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Της ΠΕΥΦΑ

  Ο Πρόεδρος                                                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

                         Μαυρικόπουλος Γιάννης                                                                                          Δημακάκος Σωτήριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *