Ανακοινώσεις

Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

14/10/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΚΑΛΕΣΜΑ

Στις 14/10/2021 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΥΦΑ με μοναδικό θέμα τον ορισμό τακτικής εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Κλάδου. Μετά την απόφαση της κυβέρνησης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, η οποία προβλέπει τη μη ανανέωση της θητείας των συνδικαλιστικών οργάνων πέραν της 31/10/2021, καθίσταται επιτακτική ανάγκη η σύγκλιση γενικής εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και απόφαση για τη διενέργεια εκλογών. Αποφασίστηκε, λοιπόν, κατά πλειοψηφία να πραγματοποιηθεί στη 01/11/2021, ημέρα Δευτέρα,  στο Καφέ έμπροσθεν του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (Κήπος Μουσείου) και ώρα 10:00, η απολογιστική γενική συνέλευση και η ανάδειξη των μελών της Κ.ΕΦ.Ε.

Η βούληση και η απόφαση του Προεδρείου της ΠΕΥΦΑ είναι η προσφυγή στις κάλπες και στην ετυμηγορία των συναδέλφων, πράγμα που έτσι κι αλλιώς είναι η κορυφαία στιγμή των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών δραστηριοτήτων.

Είναι απολύτως αναγκαία η επικαιροποίηση της εντολής των συναδέλφων εν όψει των κρίσιμων ζητημάτων που θα απασχολήσουν τον Κλάδο τους επόμενους μήνες.

Γνωρίζουμε απολύτως το περιβάλλον που καλούμαστε να πραγματοποιήσουμε τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Με γνώμονα την απόλυτη τήρηση της νομιμότητας, την πιστή τήρηση του καταστατικού και των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση των εκλογών.

Η τήρηση του καταστατικού και των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα είναι απόλυτη.  

Τα μέλη που θα προσέλθουν οφείλουν να φέρουν και να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο.

Τα μέλη που παραμένουν ανεμβολίαστα δύνανται να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση με ψηφιακά μέσα που θα στηθούν στον εξωτερικό χώρο του Κήπου Μουσείου.

Οι διαδικασίες ψηφοφορίας θα γίνουν μόνον δια ζώσης με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο ή  αρνητικού διαγνωστικού τεστ νόσησης για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test).

Σας ενημερώνουμε ότι στον χώρο έμπροσθεν της Συνέλευσης, θα διενεργούνταιι δωρεάν rapid tests για το σύνολο των μελών, ως ένα πρόσθετο μέτρο ασφάλειας, αλλά και διασφαλίζοντας την συμμετοχή των ανεμβολίαστων, αφού υποχρέωσή μας είναι η συμμετοχή όλων των συναδέλφων.

Καλούμε τις παρατάξεις να συμμετέχουν με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας για να προχωρήσουμε με επιτυχία την κορυφαία στιγμή του Κλάδου. Τις εκλογές.

Ελπίζουμε ότι δε θα μπούμε σε στείρες και διαδικαστικές διενέξεις, αλλά αν αναγκαστούμε έχουμε τις απαντήσεις και τις λύσεις.

Όσοι συνάδελφοι από την περιφέρεια επιθυμούν να συμμετέχουν, να επικοινωνήσουν με το Σωματείο για να γίνει κράτηση στο Ξενοδοχείο Τιτάνια για τη διανυκτέρευσή τους.

Η εκτελεστική γραμματεία

της ΠΕΥΦΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *